Expositie MEERKUNST 7 en 8 oktober in de Cultuurschuur in Wieringerwerf, Loggersplein 1. Open van 10.30 - 17.00 uur.

Vrij entree.

Informatie

 

Het atelier van Kunstkring MEERKunst bevindt zich in de Cultuurschuur,  Loggersplein 1, Wieringerwerf (Hollands Kroon). De website heet www.kunstkringmeerkunst.nl

De kunstenaars ontmoeten elkaar daar elke week op donderdag. De kunstenaars komen uit Wieringerwerf en omstreken.

Onder de leden van deze culturele vereniging zijn schilders en beeldhouwers. De schilders werken abstract, figuratief en realistisch. De beeldhouwers werken abstract en figuratief. Ze werken o.a. in steen, brons en keramiek.

De leden werken samen aan hun verdere ontwikkeling door workshops te volgen. Bijvoorbeeld workshop fijnschilderen, schilderen in olie of acryl, nat-in-nat werken, transfer, collagetechniek, papierkunst, kunstgeschiedenis, kunstkijken, speksteen bewerken, beelden van gasbeton, textiele werkvormen, fotografie. 

Om het jaar is er een grote expositie. Gedurende een kalenderjaar organiseren de leden zelf exposities of nemen deel aan een expositie die door derden wordt georganiseerd.

We organiseren excursies voor de leden naar exposities, musea, beeldentuinen, kunstroutes, open ateliers en culturele evenementen. Kijk in de agenda voor meer informatie.

Wilt u graag met ons kennis maken dan bent u van harte welkom bij het Open Atelier.

Elke 2e donderdag van de maand in het Atelier ruimte 4.10 in de Cultuurschuur in Wieringerwerf, vanaf 19.30 uur ( behalve in de maanden juli, augustus, september en december).